Sony Pictures Home Entertainment: releases van juni en juli

Met Monty Python’s Flying Circus, A Beautiful Day in the Neighborhood, Bloodshot, Little Women en Blumhouse’s Fantasy Island

 Sony Pictures Home Entertainment brengt in juni en juli de volgende films en series uit: 

 • Monty Python’s Flying Circus
 • A Beautiful Day in the Neighborhood
 • Bloodshot
 • Little Women
 • Blumhouse’s Fantasy Island

Monty Python’s Flying Circus

Wat moeten we nog meer zeggen over de meest geslaagde komische show uit de televisiegeschiedenis? John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Terry Gilliam en Graham Chapman haalden de regels van humor en van sketches overhoop, en ook dat overhoop halen werd weer onderdeel van hun grappen: And now for something completely different.

Verscheidene sketches zijn legendarisch geworden en bekend gebleven onder eigen titels: de Dead Parrot-sketch met de man die een dode papegaai op de toonbank slaat, the Ministry of Silly Walks, The Lumberjack Song door een groep transseksuele houthakkers, nudge nudge… Als je ze nu nog niet herkent, waar praten we dan nog over?

Alle 4  seizoenen in HD geremasterd met bijna 8u aan bonusmateriaal op 8 discs!

Verschijningsdatum

 • Op Blu-ray en DVD: 24/06/2020

A Beautiful Day in the Neighborhood

Tom Hanks speelt Mister Rogers in A Beautiful Day in the Neigborhood, een voor deze tijd heel passend verhaal waarin vriendelijkheid het wint van cynisme, gebaseerd op de vriendschap tussen Fred Rogers en journalist Tom Junod.

Een verbitterde journalist (Emmy-winnaar Matthew Rhys, Beste Acteur in een dramaserie van 2018, The Americans), moet voor een tijdschrift een stuk schrijven over Fred Rogers. Hij overwint zijn scepticisme en leert van de meest geliefde buurman van Amerika over vriendelijkheid, liefde en vergiffenis.

Verschijningsdatum

 • Digital download: 15/04/2020
 • Op aanvraag 29/04/2020
 • Op DVD: 01/07/2020

Bloodshot

Vin Diesel schittert als Ray Garrison, een soldaat die gesneuveld is in de strijd en door RST Corporation weer tot leven wordt gewekt als de superheld Bloodshot, gebaseerd op de populaire comic.

Dankzij een leger aan nanotechnologie in zijn aderen is hij een onstuitbare kracht die sterker is dan ooit en supersnel kan genezen. Maar door zijn lichaam te controleren, heeft het bedrijf ook invloed op zijn geest en herinneringen. Ray weet niet wat wel en niet echt is, maar hij is van plan om dat uit te zoeken.

Verschijningsdatum

 • Op Blu-ray, DVD en 4K Ultra HD: 01/07/2020
 • Digitaal verkrijgbaar via Itunes, Proximus, Telenet, Rakuten TV, VOO, Google, Xbox

Little Women

Schrijver/regisseur Greta Gerwig (Lady Bird) heeft een versie gemaakt van Little Women die is gebaseerd op de klassieke roman en de geschriften van Louisa May Alcott. Hierin kijkt de alter ego van de auteur, Jo March, terug op haar fictieve leven.

In deze versie is het geliefde verhaal van de gezusters March – vier jonge vrouwen die bepalen dat zij op hun eigen voorwaarden leven – zowel tijdloos als tijdsgebonden. Jo, Meg, Amy en Beth March worden gespeeld door de sterren Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen. Timothée Chalamet vertolkt de rol van hun buurjongen Laurie, Laura Dern speelt Marmee en we zien Meryl Streep in de rol van tante March.

Verschijningsdatum

 • Digital download: 11/06/2020
 • Op Blu-ray, DVD en op aanvraag: 01/07/2020

Blumhouse’s Fantasy Island

In Blumhouse's Fantasy Island zorgt de raadselachtige Mr Roarke (Michael Peña) er in een luxe, afgelegen tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Maar de dromen slaan om in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen om er heelhuids weg te komen. Verder in de hoofdrollen: Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang en Ryan Hansen.

Unrated versie met scènes die te angstaanjagend en te expliciet zijn voor de bioscoop.

Verschijningsdatum

 • Digital download: 18/06/2020
 • Op Blu-ray, DVD en op aanvraag: 08/07/2020
Evy Vanderwaeven Weber Shandwick
Over Sony Pictures Home Entertainment

Sony Pictures Home Entertainment B.V. is één van de divisies van Sony Pictures Entertainment (SPE). SPHE is een onderdeel van de Sony Group. SPHE Benelux heeft vestigingen in Nederland (Hilversum) en België (Brussel).
SPHE is meer dan 25 jaar actief in de Benelux als distributeur van films, van zowel de eigen studio als van acquisitie product. De titels worden verdeeld voor de huur- en de koopmarkt op DVD en Blu-ray™ Disc alsook in het Video on Demand kanaal. SPHE bekleedt een unieke marktpositie in de entertainment sector want als dochter van SONY bezit de ‘familie’ zowel de content als de technologie. Bekende titels zijn The Da Vinci Code, de Spider-Man franchise en Social Network.

Sony Pictures Home Entertainment
The Corporate Village
Da Vincilaan 7 D1
1935 Zaventem